miercuri, 4 ianuarie 2012

Militantism bahic

O să ies la atac împotriva nedreptăţii la care sunt supus. Prea mult timp am acceptat acest compromis care mă face să mă simt ca şi cum aş ţine cu două echipe de fotbal, una locală şi una din rândul "granzilor". Un compromis care-mi sfâşie inima întrucât am impresia că iubesc două fete, cea care îmi este predestinată a-mi fi alături toată viaţa şi amanta de ocazie, care-mi dă plăcere atunci când iubita nu poate fi alături de mine.

Nu, nu mai pot accepta această situaţiune! Mă răzvrătesc! Barurile şi restaurantele cu ştaif din Braşov nu-mi servesc Ciucaş pentru că nu este în menu, astfel că mereu mă reorientez spre Silva Neagră. De azi, gata! Dacă nu există Ciucaş în menu, beau un suc de roşii (e ca şi cum ai sta cu soacra la discuţii despre viaţă în timp ce-ţi aştepţi gagica). Sau, varianta cea mai la îndemână vara, trag la Tei.

Haha, glumesc fra' ! Nu renunţ la nici una şi nici n-o să beau suc de roşii. O să servesc fie Ciucaş fie Silva Neagră în timp ce cea care îmi este predestinată a-mi fi alături toată viaţa va sorbi relaxată din ciocolata ei caldă sau lipton pe scaunul de lângă.

Un comentariu: