Steagu'

Dacă eşti noi pe la blogul de sub Tâmpa trebuie să ştii că autorul acestui blog ţine cu FC Braşov. Sau Steagu' cum i-a rămas numele printre suporteri din vremurile de glorie.

De-a lungul anilor, din 2007 mai exact, am făcut mai multe montaje cu şi despre Steagu', le găseşti pe YouTube. De la simple înşiruiri de poze pe un fundal muzical îmi place să cred că în aceşti aproape 4 ani am evoluat încât pot să-ţi prezint cu mândrie perlele coroanei. Două la număr.

"Stegari" este numele acestui prim montaj ce se axează pe suporterii, evident, "stegari". Surprinde imagini de la trei meciuri susţinute de FC Braşov în cursul sezonului 2009-2010. De la o înfrângere (1-2) acasă cu Internaţional Curtea de Argeş în campionat şi de la dubla confruntare din semifinalele Cupei României cu FC Vaslui (1-0/0-4). Este, dacă-mi permiţi, o viziune de ansamblu a ceea ce înseamnă să ţii cu FC Braşov şi a ceea ce înseamnă, de fapt, să fii suporter. Drumul la stadion, forfota, atmosfera din interior, speranţa, deplasarea, cântatul... totul!

Cel de-al doilea montaj îi are în rolul principal tot pe suporterii "stegari". Rezultă asta şi din titlu: "Stegari II". 
Este o continuare a primei părţi aşadar însă, spre deosebire de prima parte, unde m-am axat pe imaginea de ansamblu a trăirilor unui suporter "stegar", în partea a doua merg pe ideea "deplasării". În consecinţă, sunt imagini de la două deplasări din cursul sezonului 2009-2010, la Brazi, în Cupa României (1-0 pentru noi) şi la CFR Cluj, în Liga 1, înfrângere amară cu 0-4. 

Da, am de gând să continui seria "Stegari", însă nu mă întreba despre ce va fi "Stegari III" pentru că nu ştiu. Cu siguranţă însă că va fi cu "stegari".

14 AUGUST 2011
Naiba! No, ca să fie toată seria completă, Stegari III. Ăsta e cu alcool şi băute. De ce? Ca să fie veselieee !!!

Şi ultima parte din serie, Stegari IV. Cred că asta-i ultima ULTIMA. Or să mai fie alţi "Stegari" doar dacă fac rost de nişte imagini cu totul şi cu totul special, altfel n-are rost să începe să mă repet.


Un comentariu: