marți, 7 iunie 2011

Invitaţie la fotbal.... din Ucraina

Suporterii echipei FC Braşov au fost invitaţi să participe la cea de-a 5-a ediţie a competiţiei "EUROFAN" (link pe Wikipedia despre turneu), ce va avea loc între 23-26 iunie, în oraşul ucrainean Lvov. Invitaţia am primit-o pe mail, la începutul săptămânii.

Echipe de 11 (suporteri) pe 11, fără profesionişti sau semi-profesionişti, doar amatori sadea dornici să bată mingea şi să bea bere.

Our motto might sound like this:
play some football, drink some beer,
make friends, have fun! "

Alte fragmente din e-mail:

Tournament rules: 11-a-side teams,
matches played in qualifying groups will have duration of 50 minutes (2 halves, 25 minutes each),
matches played in playoffs will have duration of 60 minutes (2 halves, 30 minutes each).


The final list of participants will include 24 fans’ teams from all over Europe, including Liverpool (England), Chievo (Italy), Copenhagen (Denmark), Zenit and Lokomotiv (Russia), Dinamo Minsk (Belarus), National supporters teams of Sweden, Czech Republic, Moldova, Wales, Slovenia, Croatia, Slovakia, Armenia, Poland, Ukraine and many others.

Se precizează, de asemenea, că o noapte de cazare la un hotel bun costă 13 Euro de persoană (cu mic-dejun inclus) şi că trebuie achitată o taxă de înscriere în valoare de 150 de Euro/echipă (vreo 13-14 Euro de persoană adică).

Ce să zic? Suntem onoraţi de invitaţie dar nu ştiu în ce măsură o vom putea onora. Cu atât mai mare e regretul cu cât suntem prima echipă de suporteri din România invitată să participe la această competiţie. Dar, vorba aia, majoritatea studenţi, majoritatea nema loc de muncă... şi pentru escapada asta fotbalistică ne-ar trebui cel puţin 200 de Euro de căciulă. Că na, nici Lvov-ul nu e la un drum cu bicicleta distanţă. Oricum, vedem ce va fi şi, c-o fi de bine, c-o fi de rău, o să vă ţinem la curent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu