sâmbătă, 26 decembrie 2009

Steagul Roșu

Postul de față e o mică publicitate la noul meu blog. Bine, are vreo lună de activitate dar tot e nou. E vorba de www.steagulrosu.wordpress.com, un blog despre FC Brașov. Înainte de vă lasă pradă prejudecății dați o tură prin el și o să vedeți prin ce se diferențiază față de celelalte site-uri despre Steagu' existente acum în online.

De ce numele de "Steagul Roşu"? Tocmai pentru că un jucător de la Steagul Roşu a sărit din duba Miliţiei pentru a nu fi transferat la clubul PCR-ului, Steaua. Tocmai pentru că munictorii de la Steagul Roşu au fost primii ce şi-au readus aminte, involuntar poate, de ce înseamnă cu adevărat "steagul roşu": nesupunere faţă de tiranie, revoltă, libertate. De asta, Steagul Roşu.

3 comentarii:

  1. Felicitări pentru celălalt blog. Pentur brașoveni, sintagma „steagul roșu” înseamnă altceva decât un simbol comunist.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! (Din nou :P). Intr-o seara cand am intrat pe blog si citeam postarile, m-am trezit la un moment dat ca au trecut vreo 2 ore si eu tot acolo sunt. Deci e super.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andrei
    Mulțam fain! Adevărat că pentru noi "steagul roşu" înseamnă mult mai mult.

    @Dogfriend
    Multe mulțumiri! (din nou). Îmi pare bine că e apreciat și că ce e acolo surprinde prin ceva nou.

    RăspundețiȘtergere