vineri, 20 februarie 2009

Sportul local

Ca să descriu acest site de sport o să folosesc o expresie tipic ardelenească: no, fain rău! Ce îşi propune acest site? Vă las să aflaţi chiar de la administratorul său.

„Numele meu este Cristian China-Birta şi sunt administratorul www.sportlocal.ro, un nou portal de sport care îşi propune să promoveze sportul din judeţe. Prin www.sportlocal.ro ne propunem să mediatizăm activitatea fiecărui club din judeţ, a fiecărui sportiv, precum şi orice activitate care ţine de sportul şcolar. Structura portalului este construită în aşa fel încât fiecare din aceste categorii să îşi găsească locul binemeritat, pentru a putea fi promovată cât mai bine.

O parte importantă a siteului este reprezentată de secţiunea Cluburi, unde ne propunem ca TOATE cluburile să aibă o pagină dedicată special fiecărui club, care să conţină ştiri, fotografii, filme etc. Din experienţa avută până acum, cluburile, în special cele care nu au posibilitatea de a-şi realiza un site sau cele care nu prea sunt mediatizate, apreciează foarte mult această oportunitate.

Vă scriu pentru a vă invita să faceţi şi voi parte din această iniţiativă. Vă rog să popularizaţi oportunitatea pe care o au cluburile din judeţ de a avea pagină specială dedicată lor pe www.sportlocal.ro pentru că, în acest fel, contribuiţi la promovarea lor.

De asemenea, pentru că sprijinim şi vrem să promovăm şi pe cei care promovează, la rândul lor, sportul local, am fi bucuroşi să facem un banner exchange cu publicaţiile, siteurile, blogurile celor pasionaţi de sport şi care mediatizează sportul din judeţ.

Cu prietenie,

Cristian China-Birta

administrator

www.sportlocal.ro

sportlocal@sportlocal.ro

Un comentariu: