luni, 5 decembrie 2011

Nikon P500 | Big motha'fuckin' gun

Nikon P500 e o cameră foto ok pt. începătorii care vor să descopere ce şi cum e cu fotografia asta. Ce să mai, fie îmi vine ca o mănuşă, aproape, şi asta fără a-i fi descoperit încă toate secretele.

Totuşi, zoom-ul optic de 36 al camerei îţi dezvăluie el însuşi un secret mişto pe care nu-l regăseşti în manualul pentru utilizatori şi despre care nu ţi se spune nici la magazin. Şi cum sunt din naştere un băiat de treabă, o să împărtăşesc cu voi acest secret. Zoom-ul acestei camere îţi permite, atunci când ieşi cu băieţii, să nu fi efeminatul grupului, ăla care şi-a luat cameră ca să pară şi el mai artist decât l-a înzestrat mama natură şi să pice în graţiile domnişoarelor. Băieţii or să vrea să ştie ce poate să facă aparatul ăsta, îi doare pe ei în paişpe de fotografiile tale pseudo-artistice prelucrate asiduu în photoshop. "Ah, are zoom de 36. Păi ia, nu ne faci şi o demonstraţie?". Nu mai e loc de fofileală. Ţi camera cât mai stabilă, apeşi gentil pe declanşator şi voila!


Nu, nu, perveşi nenorociţi ce sunteţi, nu-i ăsta secretul zoom-ului de 36 de la Nikon P500. Secretul e că, asmenea unei poţiuni magice, îţi dă posibilitatea să te întruchipezi în două personalităţi distincte. Oricât de amuzante ar fi pozele cu sâni imortalizaţi când ei erau în capătul coridorului sau bulevardului, activitatea asta nu merge când eşti cu EA. Când eşti cu EA, tre' să-i arăţi că eşti sensibil, că ai stofă de artist, că eşti romantic. "Ştii, iubito, ţi-aş da luna de pe cer. Doar că, momentan... (fixezi cameră, iarăşi o ţii bine să nu tremure, focalizezi şi voila!)
"... asta-i tot ce pot să-ţi ofer."




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu