sâmbătă, 15 octombrie 2011

Exclusiv: Chuck Norris la Brașov !

Între două scene explozive pentru The Expandables II, cunoscutul actor de filme de acțiune, Chuck Norris, și-a făcut timp pentru a asista vineri seară la meciul de hochei de pe Patinoarul Olimpic din Braşov, dintre echipa locală Corona Fenestela Braşov şi maghiarii de la Dab Docler.

Sosit sub Tâmpa la bordul unui elicopter de luptă Super Cobra, care a aterizat undeva în spatele Patinoarului, (pentru a fi ferit de ochii curioşilor şi a amatorilor de fier vechi) Chuck Norris a văzut meciul din mijlocul galeriei braşovene, manifestând simpatii foarte puternice pentru hocheiştii locali. Acesta a cântat şi a scandat cot la cot cu fanii filmelor sale, strigătul său de bucurie de la golul de 3-2 al Braşovului punând chiar în pericol integritatea întregului patinoar.

Totuşi, pare-se că faima celui ce-a fost odată Chuck Norris începe să apună, din moment ce ungurii nu şi-au dat vreo două autogoluri ci au îndrăznit să egaleze şi apoi să bată în prelungiri formaţia braşoveană, întristându-l profund pe domnul Norris.

După meci, acesta a declarat că i-a plăcut duelul româno-maghiar, precum şi pâinea cu untură şi ceapă servită la patinoar. "Lui Stallone şi Van Damme sigur o să le placă felu' ăsta de mâncare. Am luat câte o tavă pentru fiecare."

Grăbit să ajungă înapoi pe platourile de filmare, Chuck Norris s-a văzut nevoit să meargă la aeroportul din Bucureşti cu o Dacie 1310, întrucât Super Cobra sa era de negăsit. Doar un bileţel zicea: "Să ne trăieşti, vericule! Cu banii pă aeroavionu' lu' matale, o să mănânce familia mea o lună!"

3 comentarii:

  1. Si-a recuperat elicopterul!! M-am intalnit cu el la pub-ul suporterilor hocheisti.

    Pune mai multe poze cu el, sa nu zica lumea ca e la misto articolul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Plm, mai multe n-am, că Chuck Norris nu face duble.

    Şi zici că v-aţi văzut la Hockey Pub? Intăresting...

    RăspundețiȘtergere
  3. :))
    O fi vrand sa cumpere si barul si echipa. Sa ne arate cine e mai tare.

    RăspundețiȘtergere