joi, 8 iulie 2010

Bun venit! Acum marş!

Cândva, unul dintre cei mai mari “stegari” a spus următoarele: “Aveţi de apărat onoare de a fi stegari!”. Iar noi suporterii o apărăm zi de zi. Publicăm articole, vorbim despre fostele glorii, visăm la viitoarele, le spunem prietenilor noştri cât de frumos este să ţii cu FC Braşov. Voi, cei care conduceţi destinele clubului, aveţi această onoare? Noi, suporterii, suntem înclinaţi să credem că nu. Dacă aţi avea această onoare, nu aţi mătura pe jos cu onoarea Steagului. Ploeşteanu, Năftănăilă, Proca, Ivăncescu şi Adamache bat acum la porţile raiului şi-l imploră pe Sfântul Petru să-i lase să vină din nou printre noi, muritorii, pentru a putea îndrepta lucurile la acest club.

Plecarea lui Dinu Gheorghe a fost primită, vă vine sau nu să credeţi, cu entuziasm sub Tâmpa. Speram că în sfârşit vom ieşi din sfera de influenţă vişinie. Dar tot entuziasmul ne-a fost astăzi, 8 iulie 2010, pur şi simplu retezat prin aflarea veştii că Marian Rada va fi noul antrenor al Steagului. Se pare că deşi departe de Braşov, “domnul” Dinu Gheorghe continuă să fie cel care stabileşte cursul evenimentelor sus la munte. Fără doar şi poate această “numire” este opera fostului (slavă Domnului) preşedinte, care are în vedere probabil încheierea unei “asigurări” în galben şi negru pentru sezonul care vine. FC Braşov, Steagul Roşu Braşov, reprezintă pentru noi mai mult decât un club de fotbal aflat la discreţia celor cu bani. Dacă încă nu aţi aflat că sunt lucruri ce banii nu le pot cumpăra, o să aflaţi. Mândria de a afirma cu fruntea sus că suntem “stegari” este unul din acest lucruri. Nu este condiţionată de nici o sumă, doar de două culori mari şi late. Cu toată încercarea de a transforma acest club într-un soi de maşinuţă teleghidată care să facă stânga-dreapta atunci când interesele dictează, vă promitem că nu veţi avea sorţi de izbândă.

Liga Suporterilor Stegari se arată profund nemulţumită de instalarea, în condiţii atât de dubioase, mai ales pentru club, a domnului Marian Rada. Punem la îndoială atât competenţele sale ca antrenor cât şi loialitatea faţă de echipă, motiv pentru care acordăm conducerii FC Braşov un ultimatum până duminică, 12 iulie 2010, pentru înlocuirea lui Marian Rada cu un alt antrenor. În cazul nerespectării acestei dorinţe ne vom vedea puşi în situaţia de a rezolva prin propriile puteri această situaţie indezirabilă.

Dorim doar respect şi decenţă. Nu călcaţi în picioare tradiţia şi onoarea acestui club.

Liga Suporterilor Stegari, 8 iulie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu