luni, 1 februarie 2010

Orgasme

Zice-se că în fotbal emoţiile dinainte ca mingea să intre în poartă şi bucuria de după pot echivala cu un orgasm. Bun, dar ce fel de orgasm? "Braşoavele" îşi propun să elucideze acest mister aşa că ascultă reacţiile orgasmice de mai jos.

Orgasm în grup cu reminiscenţe din trecut. Andres Iniesta egalează scorul la unu în minutului 93 al semifinalei de Liga Campionilor contra echipei Chelsea şi comentatorii împreună cu tot staful de transmise o iau razna. "Kaiserslautern" e o referire la un meci istoric al Barcelonei contra nemţilor respectivi.

Orgasm în forma cea mai pură. Pe la minutul doi o să auzi un sunet ce descrie perfect bucuria în grad de disperare. Pentru stelişti a fost doar disperare în seara aia, haha.

Orgasm de descătuşare. Minutul 89, la general Steagul şi Beşiktaş sunt la egalitate, 2-2. Dar vine mintutul 90 şi...

Orgasm cu cântec. Imaginează-ţi să fii cu o fată şi să-ţi bage o arie din Schopin sau Mozart în punctul culminant. Poftim cultură!

Orgasm cu figuri de stil. Mă rog, de fapt e un montaj cu un englez ce comentează meciuri din America de Sud. Dacă nu ştii engleză nu te uita, nu prinzi farmecul situaţiilor. Altfel, e de-a dreptul straşnic!

Orgasm de "La Mulţi Ani!". Eşti cu o fată, şi când bate gongul de 12 noaptea începe şi ea ca arabul ce urmează. Desigur, n-o să-ţi zică Wayne Rooney.

Orgasm virgin. Nu am ce comenta la această fază. Priveşte şi uimeşte-te.

Orgasmul "Aaaaaa!!!". Această ultimă reprezentaţie vine de peste Ocean. Deh, americani. Scurt şi la obiect.

6 comentarii:

 1. Acel vuiet „Steagu! Steagu!” a rămas aproape neschimbat din 1974 și până acum.

  RăspundețiȘtergere
 2. Un singur cuvânt spus la nesfârşit şi din suflet. Nu e vreo odă, dar e tare emoţionant.

  RăspundețiȘtergere
 3. mi-au dat lacrimile, pur si simplu, mai ales la clipul cu brasovul si cel cu bergkamp. vrem fotbalul inapoi!
  multumesc pentru clipuri

  RăspundețiȘtergere
 4. Hehe, Sorine, au făcut dintr-un sport pentru toți un sport doar pentru unii. Unii cu bani. Dar nu renunțăm așa ușor la el.
  Cu plăcere!

  RăspundețiȘtergere
 5. Unul dintre cele mai frumoase articole scrise de tine. Am ras cu lacrimi :))

  RăspundețiȘtergere