marți, 25 august 2009

Prietena și creditul

Am observat că de când nu mai am prietenă îmi rămân mai multe minute ce se reportează pentru luna următoare. Îmi rămân și mai mult mesaje, dar astea nu mi se reportează de o lună la alta.

În clipa în care apelurile primite de pe numărul meu vor începe tot mai rar cu formula "salut, sunt X, te sun de pe numărul lu' Dobrică" înseamnă că prin preajma mea există din nou o ființă cu păr lung și... sâni mari.

7 comentarii:

  1. Salut, ai perfecta dreptate. Trebuie să cam arunci cu minutele în stânga şi în dreapta pentru a le termina. Nu ai timp să pierzi la telefon pe pălăvrăgeli ingenue. Cel mai nasol este că atunci când ai vreo iubită, minutele se consuma cât ai zice peşte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar te-ai gândit că s-ar putea ca situaţia minutelor tale să rămână aceeaşi? se poate să fiţi atât de îndrăgostiţi atât de tare încât nevoia de apropiere şi de afi împreună să nu fie satisfăcută de sms-uri sau telefon. Şi atunci o să preferaţi să staţi mai mult faţă în faţă ca să vă spuneţi cele ce vreţi iar minutelşe tale o să continue să se reporteze sau să fie utilizate în acţiuni pline de milostenie dedicate amicilor rămaşi fără credit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi că am folosit o formulare greşită. Ai milă de biata blondă şi nu o lăsa să pară analfabetă. Editează tu, te rooooog, părticica aia cu "atât de îndrăgostiţi atât de tare".:D Merci în avans!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Marius Ola
    Așa e. O suni să-i zici noapte bună și te pomeni că ai stat o oră la telefon.

    @Petro
    Ai punctat bine. Însă când dragostea e atât de mare încât fiecare secundă când nu ești lângă ea/el ți se pare o zi, ce te faci? Se întâmplă chestia ce am scris-o mai sus pt fratele Marius.

    P.S. n-am cum să editez eu așa că-ți las și mesajul de rectificare ce stă mărturie că nu ești analfabetă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda, aveti amandoi dreptate. La ce gurite bogate au fetele ar trebui sa ai credit nelimitat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Măcar nu-i mai îmbogăţeşti pe cei de la compania de telefonie mobilă ;))

    RăspundețiȘtergere