sâmbătă, 16 octombrie 2010

Pentru Dossey în Cartea Recordurilor

După cum probabil ştiţi, ediţia 2010 a Turneului “Ibrahim Dossey” va fi organizată de Liga Suporterilor Stegari.

La ediţia din 2009 a Turneului “Ibrahim Dossey” s-au disputat în cele trei zile de competiţie, în total, 58 de meciuri.

La ediţia din acest an Liga Suporterilor Stegari îşi proune să doboare recordul din 2009 şi să intre în Guinness Book Of World Records (Cartea Recordurilor) cu “cele mai multe meciuri de fotbal în sală jucate într-un interval de 72 de ore”.
Cererea pentru validarea tentativei de a stabili acest record mondial a fost trimisă aseară, urmând a primi o confirmare/respingere a cererii într-un termen de 4 până la 6 săptămâni; acest lucru înseamnând mijlocul lui noiembrie, începutul lui decembrie. Avem toată încrederea că cererea va îndeplini criteriile celor de la Guinness Book şi că va fi acceptată.

Fă-ţi o echipă, înscrie-te la turneul din acest an şi ajută la stabilirea acestui record în memoria celui mai mare portar “stegar” din secolul XXI, Ibrahim Dossey. De asemenea, există şi un scop caritabil al evenimentului: sperăm ca din taxa de înscriere (100 lei/echipă) să strângem suficienţi bani pe care să-i donăm soţiei şi fiicei lui Dossey, Ioana şi Jennifer, precum şi unei asociaţii caritabile din Braşov.
Înscrierile la ediţia a doua a Turneului “Ibrahim Dossey” se fac AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu