vineri, 5 martie 2010

Turnurile (aproape) gemene

Undeva-n cartierul Steagul, pe-un bloc de vreo 10 etaje, stau întipărite două declaraţii: una de dragoste şi alta de vise. Le leagă culorile: galben şi negru.

Dacă pentru tine fotbalul nu e o prelungire a vieţii nu prea ai cum să înţelegi cele două declaraţii. Cel mult o să zici "da, fain!" dar nu te vor trece fiorii. Cum ce fiori? Ai dragostei. Ai dragostei pentru o idee. Pentru o entitate ce nu-ţi garantează mereu fericire, ci din contră, te poate supune celor mai crunte decepţii şi nenorocite dezamăgiri. Sunt fiorii speranţei! Visăm că se poate. Visăm că am putea fii într-o bună zi şi noi primii.
 
  
 

6 comentarii:

  1. de ce nu scrii frumos unde se află exact acel bloc? e un blocul care se vede din stadionul icim, din partea unde era tribuna oficială. Este de foarte mulţi ani scris acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Levente
    Stegarii ştiu cum stă treaba cu cel bloc. Eram un arogant dacă începeam cu coordonatele geografice ale blocului.

    Prin acest articol am vrut să surprind sentimentele ce mi le dă mie acele graffiti-uri şi care cred că le simte orice stegar.

    Pentru non-stegari rămâne misterul să descopere ei locul unde se află acest bloc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca pe tine te trec fiorii , gandeste-te cum e sa stai la 3-4 blocuri distanta , sau sa-i vezi de pe geam :) Am incercat si eu sa fac poze dar nu am "scula" asa buna ca a ta :)))) . Peste cateva luni vreau sa scrie VISUL IMPLINIT AL UNEI GENERATII :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cip
    Peste câteva luni fii sigur că visul va fi împlinit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Răzvan daca intrii tu pe teren poate va fi aşa.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Levente
    Dacă mă pun un pic la punct cu condiţia fizică fii sigur că 5 ani de acum în colo vine Cupa la Braşov.

    RăspundețiȘtergere