vineri, 26 martie 2010

Între vis şi realitate

Aş scrie despre cum a decurs ziua de ieri şi apogeul meciului din Cupă. Dar aş plictisi cei 2 cititori de "Braşoave".

Aşa că o să vă zic doar nişte chestii mai scurte, aşa, dar de profunzime.

La meciul de ieri am retrăit emoţiile primei întâlniri. De regulă am emoţii înainte de orice meci, dar aseară m-au năpădit pur şi simplu fel şi fel sentimente. Abia ce ieşim dintre blocuri şi se vedea nocturna stadionului cum lumina dincolo de autogară. Frateee, ce senitiment... epic!

Pe stadion, în minutul 5, când au marcat ai noştri, energia, bucuria, fericirea, descătuşarea şi tot ce mai vreţi voi au depăşit orice orgasm. Desigur, ăsta a fost motiv de caterincă, dar poate că încă n-am găsit o fată care să mă facă să mă simt ca la un gol :))

În timpul meciului, mi-a fost dată să văd cea mai sexy chestie posibilă. O tipă, cu o geacă de piele pe ea, părul desfăcut, ruj de un roş aprins, ţigara pe vârful buzelor şi fularul galben-negru la gât. Să-mi sară inima din piept şi nu alta.

No, bun, acum câteva poze cu coregrafia, cu mesajul pentru legenda Nae Pescaru ce mâine îşi serbează ziua de naştere, un clip cu coregrafia şi un clip cu infernul edenic de la gol. Infern edenic? Hmmm, îmi place cum sună.

2 comentarii: