joi, 26 noiembrie 2009

Turneul "Ibrahim Dossey", tot mai mult optimism

Cinci echipe înscrise în decursul acestei săptămâni ridică numărul participanţilor la 17 echipe. Dintre toate se distinge o echipă cel puţin specială, "Prietenii lui Dossey". Marcel Şandor, Ovidiu Sărmăşan, Mihai Stere, Cosmin Bodea, Gabi Stan, Cristi Vasc, Alexandru Andraşi, Marian Ivan şi ultima "achiziţie", portarul Dorin Arcanu vor reconstitui echipa Braşovului din 2001 ce se califica pentru Cupa UEFA.

Motive să vă înscrieţi aveţi o grămadă. O taxă de 10 lei de persoană nu reprezintă ceva obscen, ba când te gândeşti că banii vor fi donaţi familiei lui Ibrahim Dossey îi dai chiar cu dragă inimă.

Faptul că "Prietenii lu Dossey" vor juca şi ei în grupe şi nu doar într-un meci vedetă cu una din echipele fanilor este şi acesta un imbold suplimentar. Aveţi şansa să-i daţi gol lui Arcanu, să vă măsuraţi forţa cu Bodea şi să vă încercaţi viteza cot la cot cu Marcel Şandor.

Şaptisprezece echipe înscrise până acum şi tot primesc telefoane de la doritori să participe. E clar că numărul final va depăşi 20 şi cu atât mai bine.

Pun pariu că în clipa asta unii din voi se întreabă dacă ne ajunge o singură zi pentru toate meciurile. Evident că nu ne ajunge. Doar n-o să jucăm 5 minute pe repriză. Tocmai din acest motiv turneul va ţine trei zile: de pe 11 decembrie până pe 13 decembrie. Fain, nu credeţi şi voi? Locul unde vom juca pentru cel ce a fost Ibrahim Dossey va fi cel mai probabil terenul sintetic din Parcul "Tractorul". Terenul acela de lângă patinoar. La sfârşitul acesta de săptămână se vor stabili toate detaliile şi vom ştii cu siguranţă. Oricum, asta nu vă împiedică să vă faceţi o echipă şi să demonstraţi prin joc că spiritul de luptător al lui Ibrahim Dossey este încă printre noi.

Mai aveţi timp până pe 6 decembrie să vă înscrieţi, dar nu vă lăsaţi până în ultima zi, pentru ca în acea dată am vrea şi noi să ne apucăm de făcut programul meciurilor şi să finalizăm alte aspecte de ordin... estetic.

La www.ibrahimdossey.wordpress.com găsiţi tot ce vă trebuie. Dacă aveţi vreo nelămurire de orice fel, întrebaţi-mă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu