marți, 20 octombrie 2009

Turneu în onoarea şi memoria lui Ibrahim Dossey

Mă tot gândeam zilele astea că în decembrie, pe data de 9, se face un an de la moarte fostului portar "stegar" Ibrahim Dossey. Fără îndoială că "stegarii" vor cinsti memoria lui Ibra într-un fel, dar ce-ar fi să fie implicaţi toţi "stegarii", sau măcar cea mai mare parte a lor? Motiv pentru care mi-am zis că cel mai potrivit mod de a onora memoria lui Dossey ar fi un turneu de fotbal la care să participe echipe alcătuite din suporterii "stegari". Nu contează că stai în peluză, la tribuna a II-a, tribuna I, sau lojă, eşti "stegar"!

Echipe de 7 "stegari" cu un banner sau steag pe post de simbol. Cei din peluză vor fi reprezentaţi de bannerele grupurilor din care fac parte, în timp ce ceilalţi fani vor lua o pânză mai mare sau mică şi o vor vopsi cu numele şi simbolul echipei lor. De asemenea, fiecare echipă, pe lângă bannerul propriu v-a realiza şi un mesaj dedicat familiei fostului mare portar. Nu vă speriaţi că n-o să vă coste o avere. Doi metri de pânză şi o cutie sau două de vopsea şi totul e perfect.

Ca şi bonus, deşi poate părea o chestie puţin cam fantezistă, ar fi ca finala turneului să se joace între cea mai bună echipă a fanilor şi o echipă formată din foşti colegi de-ai lui Ibrahim Dossey, de la F.C. Braşov, Rapid Bucureşti, Unirea Sânicolau-Mare şi Pandurii Târgu Jiu.

Cam ăsta ar fi, aşa în mare planul de bătaie. O să discutăm mai pe larg întreaga iniţiativă în timpul deplasării de vineri la Mediaş, pe tren.

A, şi încă un aspect. Banii rezultaţi din taxa de înscriere şi ce-o mai fi vor fi donaţi doamnei Ioana Dossey şi fiicei acesteia Jennifer.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu