miercuri, 28 octombrie 2009

Răspunsuri la întrebări frecvente despre Turneul "Ibrahim Dossey"

Care este data limită de înscriere?
Data limită este 6 decembrie. Am ales această dată pentru ca și cei care află mai târziu de turneu şi doresc să participe să aibe posibilitatea de a se înscrie.

În ce sistem se va desfăşura turneul? Eliminatoriu sau grupe?
Sistemul de disputare a meciurilor va fi cel de grupe pentru ca toată lumea să aibe posibilitatea de a juca mai mult de un singur meci.

Unde se va ţine turneul?
La Braşov. Glumesc. De fapt nu glumesc, chiar se ţine la Braşov, dar sigur te interesează sala. Personal îmi doresc să putem evolua în Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi”. Se află poziţionată într-o zonă în care se poate ajunge uşor din orice colţ al oraşului şi are două tribune. Dar suntem încă în căutări şi tratative, dar fiţi siguri că în clipa în care se află sala în secunda următoare aflaţi şi voi.

Câte zile o să ţină turneul?
O singur zi, 9 decembrie. În situaţia în care numărul echipelor înscrise este foarte mare pentru a nu da senzaţia de grabă sau sufocare vom prelungi turneul cu încă o zi. Eventual, în prima zi se dispută meciurile din grupe iar pe 10 decembrie meciurile eliminatorii.

Câte minute are repriza?
Două reprize de 15 minute cu pauză de 5 minute între ele.

E obligatoriu să am banner cu numele şi simbolul echipei?
Nu e obligatoriu, e doar o recomandare, pentru a da mai multă culoare turneului. La fel şi bannerul cu mesajul dedicat familiei lui Ibrahim Dossey. Nu e obligatoriu, dar ar fi frumos ca fiecare echipă să se prezinte cu un mesaj omagial.

Se va da la televizor?
Depinde dacă vreo televiziune îşi va manifesta interesul.

Cum se stabilesc meciurile?
Se scriu bileţele cu numele echipelor, se bagă în căciulă şi cum ţi-o fi norocul.

Cam astea ar fi întrebările voastre cele mai frecvente pe care le-am primit iar astea sunt răspunsurile pentru ca toţi să vadă şi să ia aminte.

www.ibrahimdossey.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu