vineri, 21 august 2009

SuperSpecială și Steagul - U. Craiova

Va fi o seară de vineri plină de acțiune. De la orele 18, FC Brașov înfruntă Universitatea Craiova pe propriul teren, iar de la 18,30, la Modarom se dă startul celei de-a șasea etape a Campionatului Național de Raliuri, Raliul Țara Bârsei.

Despre SuperSpeciala care va începe la orele 19... ei bine, chiar va fi genul de cursă ce-și merită numele de SuperSpecială. Și numele de generic este pe măsură: Brașov Rally Show.
Traseul va purta cei mai buni piloți de raliu din țară prin centrul orașului, așa-i că-i genul de cursă care chiar merită să se numească Super Specială? Mai jos aveți traseul exact preluat de pe www.raliulbrasovului.ro.
Traficul va suferi, bineînțeles, restricții în această zonă până la orele 22,30 când proba se încheie.
Proba de astă seară nu este SuperSpecială doar pentru traseul ce-l propune ci si pentru activitățile adiacente întrecerii. Fondurile vor fi donate Fundației Hospice "Casa Speranței". Împătimiții raliurilor pot achiziționa on-line diverse articole scoase la licitație de participanții la precedenta etapa de la Sibiu. Pentru cei interesați puteți accesa site-ul oficial al Raliului Sibiului pentru a vedea obiectele scoase la licitație. Partea cea mai spectaculoasă prin care se poate contribui la ajutorarea celor aflați sub îngrijirea Hospice este achiziționarea unui loc de copilot. Da, da! Ați citi bine. Prețul licitației pornește de la 800 de lei și pentru această sumă puteți experimenta intensitatea oferită de o mașină de raliu la shakedown-ul din cadrul următoarei etape a CN de Raliuri, plus că faceți și o contribuție caritabilă foarte consistentă. Această acțiune a fost inițiată de echipajul mașinii 79, format din Alexandru Filip, pilot, și Bogdan Iancu, copilot. Locurile de copilot pentru care puteți licita sunt cele alături de piloții Alexandru Filip, italianul Marco Tempestini și Bogdan Marișca. Licitația se va încheia pe 27 august.
Un eveniment spectaculos la care sigur aveți ce vedea.

Sper să ajung și eu în centru pentru această Super(bă)Specială după meciul pe care ai noștri îl joacă de la orele 18 cu Universitatea Craiova.
Prețurile biletelor sunt cam piperate (30 de lei cel mai ieftin bilet), dar ținând cont de rivalitatea dintre Brașov și Craiova mă aștept ca stadionul să fie arhiplin diseară și să-i purtăm pe ai noștri spre victorie. Antrenorul stegarilor, Viorel Moldovan, pare să-și fi montat fotbaliștii pentru duelul cu oltenii acesta declarând că știe despre rivalitate și că-și dorește o victorie în primul rând pentru suporteri. Să-l ajute Dumnezeu!
Meciul se termină în jurul orelor 20, așa că ar fi timp berechet să ajung (sau să ajungeți) și în centru pentru o cursă în premieră pentru orașul nostru.
Sper să bată ai noștri la fotbal pentru ca mai apoi, cine știe, să ne delectăm și cu o eventuală victorie a "pilotului brașovean Dorin Toma, care revine după 40 de ani, pe același traseu pe care obținut prima sa victorie din motor-sport. Dorin Toma este multiplu campion național la karting, dar și la raliuri, fiind una din legendele sportului cu motor din țara noastră". sursa: www.autorally.ro

Așadar, o seară de vineri plină pentru brașoveni și dacă vreți un loc unde să vă destindeți după un meci (frumos sperăm) și o cursă fantastică vă propun Dean's Irish Pub de pe Republicii, la numărul 19. Fiind vineri seară am impresia că vine Dean cu trupa lui de muzicieni.

Distracție faină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu