sâmbătă, 22 august 2009

Bronz Mondial < știri senzaționale

Nicoleta Grasu a adus prima medalia pentru România la Campionatele Mondiale de Atletism ce se desfășoară la Berlin. Românca a aruncat discul la o distanța de 65 de metri și 20 de centimetri, reușită echivalentă cu bronzul mondial. Adică, mai pe românește pe spus, e a treia în lumea l-a aruncarea discului.

Site-urile celor mai populare cotidiane de sport din România abundă însă în informații, declarații, rapoarte, repurcusiuni și amenzi legate de intrarea pe pista de atletism a suporterilor dinamoviști la meciul cu Slovan Liberec. Părerea cvasi-unanimă este aceea că TOȚI cei care fac parte din galeria unei echipe de fotbal sunt niște oameni predispuși spre violență ,în primul rând , și care sunt oricând gata de fapte reprobabile, motiv pentru care ar merita o atenție sporită din partea forțelor de ordine.

Cu o partea a presei avidă după scandalul aducător de audiențe și tiraje nu e de mirare că performanța Nicoletei Grasu trebuie căutată abil pe site-urile de așa-zis sport, undeva într-un colț, la secțiunea "diverse".


www.campioniiromaniei.ro
Noroc că mai există și astfel de site-uri.

3 comentarii:

  1. Poi cam atât ştim noi să ne promovăm valorile. În rest e vorba doar de manelizare şi la nivel de presă. Adevărul că românii adoră să citească şi să audă că cineva o duce mai prost decât ei, le plac scandalurile şi ştirile proteviste. Asta e piaţa. Însă, media şi oamenii din media actuală, cu mici excepţii şi-au pierdut sistemul de valori, formatând opinii de mai joasă altitudini cerebrale.

    RăspundețiȘtergere
  2. După ce că au pierdut sistemul de valori au făcut în așa fel încât și alții să adopte un sistem bolnav, mă refer la majoritatea populației. E trist de tot ceea ce se întâmplă!

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce să băgăm în seama marii sportivi ai ţării când avem o cântare de la Naomi, o ceartă de la Borcea şi Becali!

    RăspundețiȘtergere